Skip to main content

Maak kennis met ons team

  • Ons team geeft totaalzorg op maat
  • We zijn een professioneel team dat 24/24u voor je klaarstaat.
  • We zijn een gespecialiseerd team van thuisverplegers dat alle dagen voor je klaarstaat
Algemeen coördinator

Véronique

Ik ben Véronique, als verzorgster ben ik gestart in PC Bethanië en heb hier dan ook snel mijn diploma verpleegkunde behaald.

Ik ben Véronique, als verzorgster ben ik gestart in PC Bethanië en heb hier dan ook snel mijn diploma verpleegkunde behaald. Nog enkele jaren heb ik daar gewerkt in een heel gevarieerde groep van mensen met een mentale/lichamelijke beperking. Dit heb ik altijd supergraag gedaan, maar toch had ik nood aan iets meer variatie. Ik ben eerst gestart als zelfstandige in Ravels. Hier heb ik van een collega de knepen van het vak geleerd en ben ik uiteindelijk gestart met een eigen praktijk uit te bouwen. Het is mijn droom en levenswerk waar mijn team en ik dagelijks aan werken om het waar te maken en verder uit te bouwen.
Zorgen is voor mij een passie. Mensen een bad geven en verzorging geeft me echt voldoening. Ook de babbels over allerhande onderwerpen vind ik super.
Ik ben een echte bezige bij. Ik geniet van sporten, samenzijn met vrienden, met de hond wandelen in het bos. Ik heb een man en een flinke zoon die ook een echte sportman is.
Hiernaast heb ik de voorbije jaren nog tijd gevonden om me bij te scholen als referentieverpleegkundige diabetes-, palliatieve- en wondzorg.
Zorgzaam zijn is in mijn job mijn sterke kant.

Algemeen coördinator / Geriatrisch verpleegkundige / Referentieverpleegkundige palliatieve zorgen, wondzorg & diabetes.

Ziekenhuisverpleegkundige

Peggy

Ik ben Peggy, met mijn 44 jaar een oudere rot in het vak. In 1997 ben ik afgestudeerd.

Ik ben Peggy, met mijn 44 jaar een oudere rot in het vak. In 1997 ben ik afgestudeerd.
Nadien heb ik 3 jaar in een privé rusthuis gewerkt en daarna overgestapt naar de thuisverpleging. Dit doe ik nu ongeveer 20 jaar met hart en ziel.
Ik zit vanaf het begin mee in Team Véronique Van Den Bulck.
Met vrienden samenzijn en mijn dieren verzorgen zijn mijn hobby.
Ik geniet ervan om te lachen en ook van bij onze mensen een lach op hun gezicht te toveren. Ik heb geen kinderen, maar wel een hele beestenboel thuis.
Een echte kinderboerderij waar ik veel tijd in steek.
Mijn positieve punt is mijn doorzettingsvermogen.

Ziekenhuisverpleegkundige

Medische voetverzorger

Jan

Ik ben Jan , 37 jaar en woon samen met mijn vriendin en zoontje van 3 jaar in Arendonk.

Ik ben Jan , 37 jaar en woon samen met mijn vriendin en zoontje van 3 jaar in Arendonk. Jaren heb ik gewerkt als vertegenwoordiger van verwarmingsinstallaties en hernieuwbare energie. Na een passage bij Fedasil heb ik beslist om te starten aan de opleiding verpleegkunde. Hier heb ik nog geen seconde spijt van gehad. Sinds februari 2020 ben ik trots lid van het team Véronique. Thuiszorg is echt mijn ding. Mijn sterke kanten zijn luisteren en tijd maken voor de patiënten. Verder ben ik een sociaal dier dat zich graag sportief bezighoudt en ook met jullie voeten speelt.
Ik werk namelijk ook nog bij als gespecialiseerd voetverzorger.

Verpleegkundige met specialisatie in medisch technische diensten / Medische voetverzorger & voetreflexoloog

Ziekenhuisverpleegkundige

Natasja

Ik ben Natasja, een echte spring in’t veld. Sporten is mijn hobby dus in mijn vrije tijd kan je me altijd terugvinden in de crossfit.

Ik ben Natasja, een echte spring in’t veld. Sporten is mijn hobby dus in mijn vrije tijd kan je me altijd terugvinden in de crossfit. Ik ben afgestudeerd in Lier en na mijn opleiding daar ook in de pijnkliniek gestart. Ik heb even een overstap gemaakt naar Zewopa waar ik met mentaal gehandicapten heb gewerkt. In het AZ Turnhout heb op verschillende afdelingen gewerkt bij de vliegende equipe. Na een zoektocht heb ik de stap durven zetten naar de thuiszorg. Dit is echt mijn ding. Dagelijks verzorg ik de mensen met enthousiasme en geniet van een goede babbel met hen. Het is dan ook mijn doel om kwalitatieve zorg te bieden in een huiselijke sfeer. Eén van mijn kwaliteiten is doorzetten waardoor ik alle dagen met frisse energie aan de toer begin.

Ziekenhuisverpleegkundige

Geriatrisch verpleegkundige

Joy

Ik ben Joy en met mijn 28 jaar de jongste telg van het team. Ik ben enkele jaren afgestudeerd.

Ik ben Joy en met mijn 28 jaar de jongste telg van het team. Ik ben enkele jaren afgestudeerd. Tijdens mijn studies had ik mijn hart al verloren aan ouderen.
Mijn carrière is gestart op revalidatie in het AZ Turnhout. Hier heb ik ook mijn bachelor geriatrie behaald. Na die opleiding heb ik besloten om op die afdeling te gaan werken.
Opdat ik me nog meer kon toeleggen op het verzorgen van ouderen, ben ik overgestapt naar de thuiszorg. Dit is echt een goede keuze geweest. Ik kan tijd maken voor de patiënten. Verder ben ik avontuurlijk en ga ik graag op reis.
Ik ben vrolijk en hou van lachen en ook bij de mensen een lach op hun gezicht te toveren.

Geriatrisch verpleegkundige

Verantwoordelijke administratie

Filip

Ik ben Filip Langens, naast mijn dagelijkse job als laborant, help ik het team bij de administratieve taken.

Ik ben Filip, de man van Véronique. Naast mijn dagelijkse job als laborant, help ik het team bij de administratieve taken.

Verantwoordelijke administratie

Zonder zorgen thuis blijven wonen

Hoe we voor jouw zorgen

0496 50 76 76

WIJ ZIJN STEEDS BEREIKBAAR

Ons team staat steeds voor u klaar.

U kan ons bereiken via 0496 50 76 76  of  verovdbulck@gmail.com.